For 9. gang hyldede de fynske kommuner, Fynske Idrætsforbund, SIKO, Sport Event Fyn og Sportslørdags partnere Fynske Bank, DGI og Bevæg dig for livet de fynske sportsstjerner, foreninger og frivillige til årets fynske sportsfestival.

Iben Bech fra vores gymnastikafdeling var nomineret til prisen som "Årets frivillige idrætsleder", for det store stykke frivillige arbejder hun gør for RIF. Iben kæmper for at bevare foreningskulturen. Hun har en evne til at samle foreningen på tværs af afdelinger, og tænker ikke kun på gymnastik, som hun er formand for. Hun er altid imødekommende og positiv, men holder ikke sin mening tilbage hvis hun er uenig, så man ved altid hvor man har hende. Iben er en helt uvurderlig drivkraft i Rolfsted Idrætsforening.

Desværre var det ikke Iben, som vandt prisen som årets frivillige idrætsleder, men et STORT TILLYKKE fra RIF til Iben for den flotte nominering. For os er du en vinder!

Det blev Carl Haals fra Nyborg Gymnastik og Idrætsforening, som vandt prisen. Tillykke fra RIF til Carls Haals.