I Rolfsted IF har fodboldafdelingen haft løbende succes med specielt fodbold for de unge i lokal samfundet igennem mange år, men vi oplever som så mange andre idrætsgrene, at det ikke er blevet nemmere at tiltrække frivillige trænere og holdledere.

Læs mere

Info om bl.a. fodboldpas og Driblr.

Læs word dokument (mulighed for at klikke på links i dokumentet)

Læs pdf dokument (læs evt. mere på www.dbu.dk)

Så har vi set de første tegn - den første forårssol. Det betyder også, at fodbold holdene skal på græs igen.

Læs mere

Her i weekenden var Rolfsted IF repræsenteret ved indendørsstævnet Langeskov Cup. Dejligt at se os repræsenteret med nogle glade børn i både U7, U8 og U9 og masser af forældreopbakning til at heppe og støtte. Børnene klarede sig fint, og Rolfsted opnåede flotte placeringer med bl.a. en 1. plads og en 2. plads foran bl.a. OB. Et bevis på at også små klubber kan klare sig med godt kammeratskab og lysten til at spille fodbold.

Det varer ikke længe før udendørs sæsonen starter op igen. Skal jeres børn være med og opleve kammeratskabet med deres venner fra skolen og børnehaven, så håber vi at se mange af jer, når vi starter udendørs. Nærmere info omkring opstarts dato følger.

Vi starter nu op indendørs med træning for vores børnehold i Rolfhallen, kig op med jeres børn og lad dem få nogle hyggelige timer med deres kammerater.

Træningstider:

U5-U7 - træning hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00
Første træning tirsdag den 31 oktober 2017.

U8-U9 - træning hver fredag fra kl. 16.00-17.00
Første træning fredag den 3 november 2017.

U10-U11 - træning hver fredag fra kl. 17.00-19.00
Første træning fredag den 3 november 2017, træningen er i samarbejde med OKS og deres spillere og trænere.

Mvh
Rolfsted IF
Fodboldafdelingen