Her i weekenden var Rolfsted IF repræsenteret ved indendørsstævnet Langeskov Cup. Dejligt at se os repræsenteret med nogle glade børn i både U7, U8 og U9 og masser af forældreopbakning til at heppe og støtte. Børnene klarede sig fint, og Rolfsted opnåede flotte placeringer med bl.a. en 1. plads og en 2. plads foran bl.a. OB. Et bevis på at også små klubber kan klare sig med godt kammeratskab og lysten til at spille fodbold.

Det varer ikke længe før udendørs sæsonen starter op igen. Skal jeres børn være med og opleve kammeratskabet med deres venner fra skolen og børnehaven, så håber vi at se mange af jer, når vi starter udendørs. Nærmere info omkring opstarts dato følger.

Vi starter nu op indendørs med træning for vores børnehold i Rolfhallen, kig op med jeres børn og lad dem få nogle hyggelige timer med deres kammerater.

Træningstider:

U5-U7 - træning hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00
Første træning tirsdag den 31 oktober 2017.

U8-U9 - træning hver fredag fra kl. 16.00-17.00
Første træning fredag den 3 november 2017.

U10-U11 - træning hver fredag fra kl. 17.00-19.00
Første træning fredag den 3 november 2017, træningen er i samarbejde med OKS og deres spillere og trænere.

Mvh
Rolfsted IF
Fodboldafdelingen

Efterårs sæsonen 2017 for fodbold er nu i fuld gang, og det er tid til kontingent betaling for dem, der ikke allerede har været inde og betale.

Se mere

Betaling foregår som vanligt via FMK halbooking.

Se vejledning

Græsset er stadig grønt og jeres børn må have masser af kræfter oven på sommerferien til at komme i gang.

Se mere

U8 drengene vandt i weekenden et fodboldstævne i Højby. Drengene gik ubesejret igennem stævnet, så spillerne og ikke mindst træneren var meget stolte. Flot gået drenge.

Se billeder under Galleri.