Program for RIF sommerfest 2018 er klar.

Se program

For 9. gang hyldede de fynske kommuner, Fynske Idrætsforbund, SIKO, Sport Event Fyn og Sportslørdags partnere Fynske Bank, DGI og Bevæg dig for livet de fynske sportsstjerner, foreninger og frivillige til årets fynske sportsfestival.

Iben Bech fra vores gymnastikafdeling var nomineret til prisen som "Årets frivillige idrætsleder", for det store stykke frivillige arbejder hun gør for RIF. Iben kæmper for at bevare foreningskulturen. Hun har en evne til at samle foreningen på tværs af afdelinger, og tænker ikke kun på gymnastik, som hun er formand for. Hun er altid imødekommende og positiv, men holder ikke sin mening tilbage hvis hun er uenig, så man ved altid hvor man har hende. Iben er en helt uvurderlig drivkraft i Rolfsted Idrætsforening.

Desværre var det ikke Iben, som vandt prisen som årets frivillige idrætsleder, men et STORT TILLYKKE fra RIF til Iben for den flotte nominering. For os er du en vinder!

Det blev Carl Haals fra Nyborg Gymnastik og Idrætsforening, som vandt prisen. Tillykke fra RIF til Carls Haals.

Måske det var noget for dig!

Og husk: Vi holder generalforsamling tirsdag den 20. februar kl. 19.00 i Rolfhallens lille selskabslokale

Klik på billedet for at læse det.

I forbindelse med evalueringen af årets sommerfest, er det besluttet at nedsætte i lille udvalg på 5 personer, der skal prøve at komme med nye ideer, og måske en fornyelse af sommerfesten. I den forbindelse er alle velkommen til at bidrage til dette. De 5 personer er. Diana Riise Andersen, Stefan Jensen, Gitte Nielsen, Lykke Holze og Ernst Jørgensen.  Henvendelse kan ske til disse 5 personer eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi glæder til at høre fra jer.

Hilsen Ernst Jørgensen

Se billeder fra sommerfesten under Galleri.