Velkommen til Rolfsted IF

Rolfsted Idrætsforening er en aktiv forening med forskellige idrætsgrene. Vi er ikke en eliteforening men satser på breddeidræt og især på unge.

Rolfsted Idrætsforening er en forening der tilbyder aktiviteter indenfor badminton, fodbold, håndbold, gymnastik, tennis og senioridræt. Desuden har vi et motionscenter med egne instruktører.

Idrætsforeningen henvender sig til breddeidrætten og vi satser specielt på børn og unge ved at skabe et miljø med engagerede og uddannede instruktører, som sammen med de sportslige udvalg tilbyder udvikling såvel på det sportslige, som det sociale plan.
Vi har som målsætning, at det skal være spændende og sjovt at dyrke idræt og der igennem bidrage til unges lyst til at dyrke og bruge deres krop gennem idrætslige aktiviteter.

Rolfsted Idrætsforening er organiseret med en hovedbestyrelse som tager sig af foreningens overordnede drift. Herunder er der en række sportslige udvalg som varetager det sportslige indenfor hver deres idræt.

Hvis du vil vide mere om foreningen kan du kontakte formand Ernst Jørgensen på telefon eller mail. Ønsker du oplysninger om en speciel idræt kan du kontakte den ansvarlige, som du finder under den enkelte idræt i menuen for oven.

Hovedbestyrelsen

Politikker

Rolfsted Idrætsforening her en række politikker for forskellige områder. Du kan finde dem i menuen til venstre.