Louise har efter flere gode år i sadlen valgt at stoppe som instruktør fra april. Det er vi selvfølgelig ked af, da hun har gjort det godt som vores faste tirsdags instruktør.

Jeg søger derfor nye kræfter.. gerne flere.. vi kan tænke nyt, gøre tingene mere fleksible.. kort sagt, er du det mindste nysgerrig så tag fat i Diana på tlf 27136544.

Det er ikke fordi, du nødvendigvis vil skulle overtage tirsdagsholdet. Vi finder en løsning der passer til DIG. Du vil modtage en oplæring, overtage musik og programmer at starte ud med, og jeg arbejder på, at efteråret forhåbentlig kommer til at tilbyde noget decideret uddannelse.

Det er ikke svært, det er sjovt, og hvis du bare har en kendskab til cyklen og motivation til at gøre en indsats, så giv mig et kald.

Diana

Body Bike har været et tilbud i RIF siden 2010. Vi råder over et dejligt lokale (lige ved indgangspartiet til hallen), lyst og venligt, samt et godt friskluftanlæg, så man kan motionere uden luftmangel. Der er i lokalet 14 Body Bikes foruden instruktørens og der pulstrænes via SUUNTO pulssystem med pulsbælter og stor skærm, hvor man kan følge sin og de øvrige deltageres puls og træningsresultater, hvis man ønsker det.

Booking til holdene sker via Halbooking, se nedenstående punkt "Booking". Det er her vigtigt, at man opretter sin egen profil i bookingsystemet, d.v.s. opretter sig som "ny bruger", og ikke kører videre på evt. andet familiemedlems brugernavn. Dette fordi de klip man køber elektronisk, er personlige.

Man betaler med et klip pr. gang, og hænger derfor ikke på en månedlig udgift. Jo flere klip man køber ad gangen, jo billigere er det pr. gang (fra 40 kr. helt ned til 30 kr.). Se endvidere under punktet "Priser".

Man kan vælge at købe sit eget pulsbælte (elektronisk bestilling og betaling) eller låne et bælte til en pris af 10 kr. pr. gang. Man kan også vælge helt at køre uden pulsbælte.

Body Bike er for alle voksne, erfarne såvel som uerfarne, i god form såvel som i mindre god form. Du kan følge instruktørens program eller du kan de første gange køre lidt "på frihjul" og tage det i dit eget tempo - alle kan være med!!

Efter timen er der gode badefaciliteter til rådighed i hallen.

Link til facebook: RIF Body Bike