Jubii - der er endeligt blevet åbnet op for, at vi kan danse Zumba i RIF Gymnastik igen - når blot vi gør det udendørs.

Derfor afvikler vi SommerZumba 8 onsdage fra den 12. maj 2021 kl. 16:45 - 17:45 på arealet foran gymnastiksalen i Rolfhallen.

TRÆNINGEN ER GRATIS !!!

Vi har manglet musik, dans og godt humør! Det kan Zumba medvirke til på aller bedste vis ☺️ Alle kan deltage !

Om du er en stjerne på dansegulvet eller aldrig har prøvet Zumba før, betyder intet. Vi bevæger os til lækker musik, som gør os glade i låget, og vi gøre det i det tempo, som passer Corona-konditionen bedst.

På nuværende tidspunkt, må vi være op til 50 personer på pladsen. Vi sørger for sprit og mulighed for adgang til hallens toiletter. Vi holder naturligvis god afstand på pladsen. Sker der ændringer holder vi dig opdateret på foreningens facebook side Rolfsted-if.

Så trænger I til at få energidepoterne fyldt op, så anbefaler vi at hoppe i træningstøjet og møde op, så vi kan danse os i form til den kommende sommer.

Der er ikke krav om tilmelding, men for at imødekomme Corona restriktionerne, vil der ske registrering på dagen.

Vi glæder os helt vildt til at se dig...og dig...og dig....

Ses vi?

De bedste hilsner

Trine, Anita og Gymnastikudvalget

Kære børnegymnaster 2020/2021

Jubii - børnegymnastikken må igen gennemføres indendørs!

Vi ved godt, at gymnastiksæsonen 2020/2021 er slut, men vi synes den sluttede alt for brat! Vi fik ikke sagt pænt farvel, og lige nu der er alt for længe til den nye sæson starter op igen.

Derfor afholder vi 1 enkelt omgang GENSYNSGYMNASTIK FOR BØRNEHOLDENE på følgende dage:

• Kræs for rollinger: Mandag den 10. maj 2021 kl. 16:30 til 17:15
  • Krudtuglerne: tirsdag den 11. maj 2021 kl. 17:00 til 18:00
  • Boblerne: onsdag den 12. maj 2021 kl. 17:00 til 18:00
  • Krible Krable: tirsdag den 18. maj 2021 kl. 16:00 til 16:45

Restriktionerne er pt. præcis som vi kender dem fra før jul.

Tilmeld dig ved at sende en sms med dit navn til 60 74 24 14

Med gymnastikhilsner
Instruktører, juniorinstruktører og Gymnastikudvalget

Mens gymnastikken fortsat er sat på pause, så fikses der en del i Rolfhallen.

Gymnastikafdelingen har via midler fra DIF og DGI’s foreningspulje fået mulighed for at udskifte indgangsdøren til gymnastiksalen til en ny og højere model. Det betyder, at alle redskaber nu kan komme ind/ud af lokalet uden at de skraber imod døroverlæggeren.

Vi takker for donationen fra DIF og DGI’s foreningspulje, og det gode samarbejde med Rolfhallen, der styrker rammerne for et værdifuldt fællesskab i RIF Gymnastik, når vi kommer på den anden side af Corona pandemien.

Kære alle i RIF

Desværre er der nu et smittetilfælde med Covid 19 i gymnastikafdelingen i RIF. Der er taget hånd om at kontakte alle de medlemmer, der kan have været i berøring med den smittede, og holdet, som er et voksenhold for Zumba, er suspenderet de næste to uger. I forløbet har der været kontakt med Corona-hotlinen, der har rådgivet om proceduren i forhold til smittespredning. Øvrige hold i gymnastikafdelingen vil som udgangspunkt ikke blive berørt af denne hændelse.

Alle afdelinger i RIF samt hovedbestyrelsen, hallens bestyrelse og personale er orienteret om tilfældet. Vi må endnu engang minde hinanden om at være ekstra påpasselige og følge anvisningerne for de enkelte idrætter og dermed myndighedernes anbefalinger.

Spørgsmål i denne forbindelse kan rettes til bestyrelsen.

Der er så meget vi ikke har prøvet før!

På grund af Corona har det i år været nødvendigt at sætte lavere deltagerbegrænsning på holdene end de tidligere år.

Det betyder, at vi allerede forud for sæsonstart har fuldt hold på 2020/2021 FRÆS FOR ROLLINGER – PIGER OG DRENGE 2 – 4 ÅR.

Endnu er der stadig plads på holdet 2020/2021 KRIBLE KRABLE – PIGER OG DRENGE 10 MDR. - 3 ÅR med Gitte Jensen, der er ergoterapeut, og har mange års erfaring inden for børnegymnastik. Til dagligt slår Gitte sine folder hos GJ Motorik.