Det er en stor glæde at kunne fortælle, at trods flere måneders dans med Coronaen, lykkedes i dag endelig RIFs formand og årets dommerkomité at afsløre modtageren af RIF PRISEN 2020

RIF-prisen 2020 går til LOUISE HOFSTEDT NIELSEN

Louise er den person man går til, når RIF's Venner eller for den sags skyld hvilken som helst anden afdeling skal have lavet en plakat, en grafik til Facebook eller hjemmesiden.
Hun har på meget kompetent vis løftet RIF Bladet fra et ordinært klubblad til i dag at have et professionelt layout og form. Det er et blad man læser når man får det i postkassen, og det har været stærkt medvirkende til en øget tilgang af sponsorer i RIF de seneste par år.
Louise har også på lige fod med andre bidraget med arbejdskraft til en række arrangementer i og omkring RIF, og har været med i udvalget som sidste år skabte nye fastlagte rammer for RIF Sommerfest, og er i år med i udvalget, som arbejder med den 3. udgave af Tarup-Davinde Løbet, hvor hun holder styr på opgaver og tager sig af markedsføring via SoMe.
Louise er ikke på forsiden af RIF eller den man ser i avisen, men hun er i den grad med til at løfte klubben, og i kulissen sørger hun for at mange ting kommer ud over rampen, og ikke mindst at det ser super godt ud, og at vi af omverdenen bliver opfattet som ambitiøse.
Louise er instruktør på Holdet ”Fræs for rollinger” som er Louises hjertebarn. Det er et udtalt ønske for hende, at holdet er med til at stimulerer den gode relation mellem barn og voksen via kreativitet, sang og ikke mindst en spirende introduktion til gymnastikkens verden. Louise er dygtig til at føre sjove ideer ud i virkeligheden.
Udover at være en fantastisk instruktør, så er Louise en dygtig tekstskriver og marketingmedarbejder, hvilket gang på gang er kommet gymnastikafdelingen til gavn. Louises kompetencer er en kæmpe støtte for gymnastikudvalget, og det faktum at hun altid er os behjælpelig, betyder at Louise er en meget værdifuld person for gymnastikafdelingen i RIF.
Stort tillykke med prisen som årets RIF’er 2020"

På baggrund af den nuværende situation, hvor reglerne omkring forsamlinger hen i august fortsat er uvisse, er vi desværre nødt til at aflyse årets sommerfest i RIF. Vi er rigtig kede af at måtte tage denne beslutning, da vi ved, at sommerfesten er en weekend, hvor lokale – store som små – samles til social hygge og leg, men den nuværende situation i Danmark kan vi desværre ikke ændre.

Planlægningen tager lang tid og kræver mange ressourcer, som hurtigt kan vise sig at være forgæves. Vi har derfor, som så mange andre arrangementer, valgt allerede nu at komme tingene i forkøbet og aflyse sommerfesten.

Vi holder dog fortsat en dør åben for et mindre arrangement, hvis der tillades forsamlinger op til omkring 500 personer. Så vil vi forsøge at arrangere en form for fællesspisning om lørdagen.

De bedste ønske om en god – dog lidt anderledes – sommer

RIFs Hovedbestyrelse

RIF overgår til et nyt betalingssystem - Conventus - den 2. april 2019.

Man skal selv gå ind og tilmelde sig aktivt i Opret profil under Medlem (øverste venstre hjørne på hjemmesiden).

Priser og tilmelding foregår under de enkelte hold.

Det er nu muligt at bestille Rolfsted IFs nye klubdragt.

OK og RIF har indgået en sponsoraftale, der indebærer, at OK giver RIF 5 øre per liter benzin eller diesel I tanker – det kræver, at I enten har et OK-kort eller benytter OK appen OK-Tank og betal, og at I peger på RIF som sponsorstøtte. Det gælder alle OK tanke landet rundt, men handel helst lokalt, det giver et stærkt lokalsamfund.

Har I et OK-kort så tag et billede af det og send det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 5117 3735; så klarer vi resten – Vil I gerne have et OK kort – kontakt os. Vi kan også hjælpe jer med OK appen, der gør tankning og vask nemt.

Vi vil også ved flere lejligheder som Sommerfest og Gymnastik opvisning være til stede samt flere arrangementer i og omkring SuperBrugsen Ferritslev i løber af året.