Kære alle i RIF,

Vi går nu ind i den tredje uge med corona tilstande i hele Danmark, som selvfølgelig også har ramt vores forening. I hovedbestyrelsen nåede vi lige at holde et møde efter generalforsamlingen; her blev vi konstitueret så vi nu har en komplet bestyrelse på plads i foreningen. Det næste bestyrelsesmøde blev desværre aflyst grundet corona, og derfra fulgte et hav af aflysninger i foreningen samlet set.

Det var på mange måder ikke en ønskestart for en ny bestyrelse at lukke foreningen ned, men omstændighederne gør, at vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og dermed også DGI's anvisninger, der betyder at RIF er lukket ned til mandag d. 13-4 med mindre andet er meldt ud inden.

Vi håber rigtigt meget at I som medlemmer og frivillige vil være med til at passe på hinanden, jeres familier og venner - og at I derfor vil stå sammen om at holde afstand.

Bestyrelsen følger udviklingen lige som mange af jer sikkert også gør - og så glæder vi os til at kunne mødes igen på den anden side af coronatiden.

Har du spørgsmål vedr. lukningen af RIF kan du henvende dig til bestyrelsen.

Klik på billedet for at læse det.

RIF overgår til et nyt betalingssystem - Conventus - den 2. april 2019.

Man skal selv gå ind og tilmelde sig aktivt i Opret profil under Medlem (øverste venstre hjørne på hjemmesiden).

Priser og tilmelding foregår under de enkelte hold.

Nu søger vi arbejdskraft til dette års festival på Egeskov. I år vil der være arbejde før festivalen - ligesom de andre år - i dagene 25.-26.-27.-28. og 29. maj. Der arbejdes ca. 15-20 timer.

Klik på billedet nedenfor for at åbne invitationen.