Det er en stor glæde at kunne fortælle, at trods flere måneders dans med Coronaen, lykkedes i dag endelig RIFs formand og årets dommerkomité at afsløre modtageren af RIF PRISEN 2020

RIF-prisen 2020 går til LOUISE HOFSTEDT NIELSEN

Louise er den person man går til, når RIF's Venner eller for den sags skyld hvilken som helst anden afdeling skal have lavet en plakat, en grafik til Facebook eller hjemmesiden.
Hun har på meget kompetent vis løftet RIF Bladet fra et ordinært klubblad til i dag at have et professionelt layout og form. Det er et blad man læser når man får det i postkassen, og det har været stærkt medvirkende til en øget tilgang af sponsorer i RIF de seneste par år.
Louise har også på lige fod med andre bidraget med arbejdskraft til en række arrangementer i og omkring RIF, og har været med i udvalget som sidste år skabte nye fastlagte rammer for RIF Sommerfest, og er i år med i udvalget, som arbejder med den 3. udgave af Tarup-Davinde Løbet, hvor hun holder styr på opgaver og tager sig af markedsføring via SoMe.
Louise er ikke på forsiden af RIF eller den man ser i avisen, men hun er i den grad med til at løfte klubben, og i kulissen sørger hun for at mange ting kommer ud over rampen, og ikke mindst at det ser super godt ud, og at vi af omverdenen bliver opfattet som ambitiøse.
Louise er instruktør på Holdet ”Fræs for rollinger” som er Louises hjertebarn. Det er et udtalt ønske for hende, at holdet er med til at stimulerer den gode relation mellem barn og voksen via kreativitet, sang og ikke mindst en spirende introduktion til gymnastikkens verden. Louise er dygtig til at føre sjove ideer ud i virkeligheden.
Udover at være en fantastisk instruktør, så er Louise en dygtig tekstskriver og marketingmedarbejder, hvilket gang på gang er kommet gymnastikafdelingen til gavn. Louises kompetencer er en kæmpe støtte for gymnastikudvalget, og det faktum at hun altid er os behjælpelig, betyder at Louise er en meget værdifuld person for gymnastikafdelingen i RIF.
Stort tillykke med prisen som årets RIF’er 2020"