Udskriv

Kære alle i RIF

Indenfor den kommende uge vil der være ”heltepakker” på vej til alle udvalg, instruktører og trænere i vores forening.

Vi står i en underlig foreningstid, fordi Covid 19 har vendt og op ned på den hverdag vi kender så godt, og derfor har vi brug for at holde sammen og holde fast på alt det vi kan for at bevare det som kendetegner vores forening – glade og dedikerede frivillige, der er omgivet af lige så glade og forventningsfulde medlemmer.

Tiden er moden til at vi fejrer hinandens store og små succeser, og at holde RIF kørende i modvind med alle de gode aktiviteter, der er for store og for små, er en succeshistorie i sig selv.

Derfor synes vi i hovedbestyrelsen at vi vil udnævne alle instruktører, trænere og ledere til foreningshelte – alle dem der står i forreste række i hverdagen, nu hvor meget er blevet mere udfordrende og anderledes.

Heltepakken er et mentalt skulderklap som vi håber I vil tage godt imod; den er sammensat af sponsorater fra vores lokale Fakta og Brugs som bakker op om initiativet fordi de også har mærket hvordan Covid 19 har forandret meget hos dem.

Når heltepakken lander hos dig er der kun en ting at gøre – nyd den, og se det som et mentalt skulderklap som er velfortjent!

Hovedbestyrelsen.