Kære medlem

Du inviteres hermed til dialogmøde med det nye udvalg i motionscentret.

På mødet vil der være mulighed for at få sat ansigt på de nye medlemmer af udvalget samt stille spørgsmål omhandlende motionscentret. Vi vil gøre vores til at svare så fyldestgørende som muligt.

Mødet finder sted tirsdag den 21/5 2019 kl. 19.00-21.00.

Sted: Den lille sal.

Håber på stor tilslutning.

Ny vagtplan i motionscentret

Fra Tirsdag D. 22-5-18 vil der være instruktører i centret på flg. tidspunkter og dage

Mandag - Tirsdag - og Torsdag kl. 19 - 20.30

Tirsdage kl. 10 - 12 (Mogens)

Vi byder velkommen til vores 2 nye instruktører Gry og Trine

RIF Motionscenter søger nye instruktører....

Som instruktør har man pt. en vagt pr 14. dag af 1½ times varighed

Man vil selvfølgeligt få en oplæring af vores andre instruktører, og man vil ligeledes blive tilbudt uddannelse/kurser efter behov.

Hvis det har vakt interesse bedes man kontakte:

Vedrørende prøvetimer i motionscentret :

Hvis man ønsker prøvetime i centret bedes man kontakte :

Motionscentret har besluttet at imødekomme et ønske fra medlemmer om ændring af aldersgrænsen for adgang til centret.

Fremover er det muligt, at man fra 13 år kan bruge centret, dog kun på dobbeltkort. Dvs. kun adgang ifølge med en forælder/værge.

OG IKKE ALENE