Så er banerne klar til en ny sæson, tak for hjælpen med klargøring til Gunnar, Steen, Torben, Lone, Jesper og Folke.

Under fanebladet tennis - Priser og tilmelding, kan man nu tilmelde sig tennissæsonen 2020.

Der er følgende muligheder:

• Børn op til 15 år koster 400 kr. for hele sæsonen.
  • Fra 16 år og op koster det 600 kr. for hele sæsonen.
  • Husstands abonnement koster 1.200 kr. for en hel sæson. Her oprettes der en person. Send en liste over øvrige i husstanden der skal registreres som medlem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så blive de øvrige oprettet til 0 kr, men så er medlemslisten ajourført.

Nøgle til tennisbanerne kan købes for 40 kr./stk. og må selvfølgelig kun bruges af medlemmer. Send SMS til 30 17 54 32 såfremt der ønskes nøgle og denne er betalt over.

Tennistræning for børn

Der vil om tirsdagen, fra 16-17 være træning af børn og unge fra 7-15 år. Træner er Mette Bisgaard. Mette kan træffes på telefon 30 86 21 26. Første træningsdag er tirsdag den 5. maj. Når man er tilmeldt træning må man også spille ved siden af.

Leje af bane i 2 timer. (ikke muligt endnu)

Vi vil senere på sæsonen prøve at give mulighed for at en bane kan lejes for 2 timer ad gangen, dette skal også gøres på convensus.

Prisen for 2 timer bliver 150 kr.

Der er ikke mulighed for bad i klubhuset. Der vil i klubhuset ved banerne blive ophængt sedler hvor man kan reservere banerne et par uger.

God tennissæson.